1.septembris Preiļu mūzikas un mākslas skolā!

Atvērta jauna lappuse kalendārā, ir 1. septembris – noslēgusies vasara, zīmīgi iesācies rudens.  1. septembris, ir Zinību diena, kas ik gadu no gada ir gaidīts un satraucošs mirklis visiem tiem, kas dodas uz savām skolām. Vissatraucošākais tas ir tiem bērniem, kuri skolas durvis ver pirmo reizi.

Preiļu Mūzikas un mākslas skola sagaidīja 22 pirmās klases audzēkņus, kuri uzsāks skolas gaitas skolā. Pirmklasniekus un viņu vecākus Zinību dienā sveica Preiļu Mūzikas un mākslas direktors Edgars Znutiņš, direktora vietniece mūzikas nodaļā Laima Sondore un direktora vietniece mākslas nodaļā Marianna Abricka. Pasākuma laikā pirmklasnieki un to vecāki tika iepazīstināti ar izglītības programmu pedagogiem un pārējo personālu. Īpašs prieks bija iepazīstināt Preiļu Mūzikas un mākslas skolas jauno pedagogu kora klases skolotāju Ilzi Valaini.

Ar muzikālajiem priekšnesumiem mūs priecēja Alise Savicka ar koncertmeistari Ilzi Savicku, Maija Lazdāne (akordeons), Valērija Dementjeva (klavieres).

Savukārt, plkst. 14.00 Preiļu Mūzikas un mākslas skolas vecāko klašu audzēkņi pulcējās pa izglītības programmu telpām, kur pedagogi sveica ar jauno mācību gadu.

Lai priecīgs, veiksmīgs un panākumiem bagāts jaunais mācību gads gan pedagogiem, gan audzēkņiem, kā arī viņu vecākiem!

Atbildēt